Estimats falleres i falleres de la Vall,

En la celebració de les Falles 2024, em plau dirigir-me per primera vegada a totes i tots vosaltres en la meua qualitat de regidor de Festes de la Vall d'Uixó. La vostra dedicació incansable i aportació  les nostres tradicions ens ompli de gratitud i admiració com a representants del poble.

La Junta Local Fallera representa l'essència mateixa de la nostra festa fallera, coordinant i fent possible la màgia que omple els nostres carrers cada any, sempre de la mà de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó. És gràcies al vostre esforç col·lectiu que les Falles continuen sent un punt de trobada i un espai de convivència, alegria i germanor.

Vull aprofitar aquest espai per donar l’enhorabona a les Falleres Majors de la Vall d’Uixó d’este 2024, Sara García Corma i Jéssica Pastor Miravet, així com a les xiquetes i joves de la cort d'honor: Ainhoa, Claudia, Marina, Mia i Carla. Sou orgull i inspiració per a la festa fallera!

És important destacar l'esforç que la Junta Local Fallera i les comissions han realitzat en els últims anys per a adaptar-se a la normativa i garantir que les nostres festes es celebren en un entorn segur i també respectuós per a tots els ciutadans i ciutadanes. Compartim la vostra preocupació per la seguretat i pel benestar de la ciutadania i això és fonamental per a l’èxit de les nostres celebracions.

Com a regidor de Festes, em compromet a continuar treballant de la mà amb la Junta Local Fallera per a assegurar-nos que les nostres tradicions continuen vives i que les nostres festes siguin cada vegada més inclusives i participatives per a tots i totes. En eixe camí sempre ens trobarem.

Estic segur que estes Falles seran el millor motiu per a celebrar la nostra cultura i identitat com a poble, i que ens permetran crear records inoblidables al costat de la gran família fallera que som.

Una vegada més, gràcies per la vostra contribució al món de les Falles.

Una forta i afectuosa abraçada,

Ximo Zorrilla

Regidor de Festes de la Vall d'Uixó