Estimada família fallera de la Vall d’Uixó,

És amb gran satisfacció i gratitud que em dirigisc a tots vosaltres en nom de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó. En aquesta ocasió, desitge expressar el meu sincer reconeixement i admiració a la Junta Local Fallera per la vostra dedicació incansable en la organització i promoció de les nostres estimades Falles.

La Junta Local Fallera és l'epicentre de la nostra tradició fallera, l'engranatge que, amb la col·laboració de l’Ajuntament, impulsa i coordina tots els esforços de les comissions falleres de la nostra estimada ciutat. Gràcies al vostre treball diligent i la vostra passió per la cultura valenciana i les festes populars, cada any podem gaudir d'unes Falles plenes de vida, color i emoció.

Aprofite aquesta oportunitat per felicitar de tot cor a les nostres Falleres Majors de la Ciutat 2024, Sara García Corma i Jéssica Pastor Miravet, així com a les seues corts d'honor, formades per Ainhoa, Claudia, Marina, Ángela, Mia i Carla. La vostra elegància, il·lusió i entusiasme són un reflex de l'esperit faller que ens uneix com a comunitat i com a poble.

Enguany, més que mai, les Falles de la Vall d'Uixó cobren un significat especial després dels reptes i dificultats que hem superat junts en els últims anys. És gràcies al vostre esforç i dedicació que podem celebrar aquesta festa amb renovat goig i esperança en el futur.

Com a alcaldessa, vull expressar el meu ferm suport a les Falles i la intenció de seguir col·laborant amb la Junta Local Fallera i totes les comissions, assegurant-nos que les nostres festes siguin segures, inclusives i plenes de tradició i alegria. A més d’un símbol d’unió.

Que aquestes Falles siguen un temps de convivència, germanor i celebració, on tots puguem compartir moments inoblidables amb els nostres éssers estimats.

Una vegada més, moltes gràcies per la vostra dedicació i valiosa contribució a la nostra estimada festa fallera.

Amb estima i admiració,

Tania Baños

Alcaldessa de la Vall d'Uixó