La Diputació de Castelló rep a les Falleres Majors de la Província

La presidenta de la Diputació Marta Barrachina obre les portes de la institució a les Falleres Majors de la província

14/03/2024

En la vesprada del dimarts 12 de març, les Falleres Majors de la Vall d’Uixó van ser convidades a la recepció oficial a la Diputació de Castelló, on les van rebre la presidenta dela Diputació de Castelló, Marta Barrachina i el Diputat de Cultura Alejandro Clausell, un acte carregat de simbolisme i reconeixement. 

En aquesta ocasió única, la presidenta va tenir l’honor de col·locar a les Falleres Majors l’insígnia distintiva de la Diputació, en un gest que va ressaltar la seua importància com a representants de la cultura i les tradicions falleres de la província.

Acompanyades amb per la Presidenta de la Junta Local Fallera, Sheila Segarra i el Regidor de Festes, Ximo Zorrilla, les Falleres Majors de la Vall d’Uixó van arribar al saló principa junt a les Reines Falleres de Burriana, Les Falleres Majors de Benicarló i les Falleres Majors de les comissions falleres d’Almenara.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, va dirigir unes paraules plenes de calidesa i admiració cap a les Falleres Majors, va elogiar el seu compromís i dedicació en la promoció de les falles, reconeixent-les com a referents per a les futures generacions. També va manifestar el compromís de la institució a seguir col·laborant amb el món faller de la província, destacant la història fallera de la mateixa.