I Marxa Canina

La falla Sud-Oest, ha acollit la primera marxa de gossos, de caràcter solidari a favor de les associacions de protecció d'animals dels voltans de la ciutat.

11/03/2024

La marxa ha tingut lloc el dissabte 9 de març, a partir de les 9.00 h. Des de la Carpa Fallera, situada al Parking del C.E.I.P. La Moleta, s’ha pujat a l’Ermita de Sant Antoni Abad on tots junts han esmozat i, finalment, han tornat a la Carpa Fallera.

En total s’han recorregut més de 3 kilometres.És una iniciativa de l'Associació Cultural Falla Sud-Oest de La Vall d’Uixó, en col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat i la Caixa La Vall amb els quals es pretén lluitar contra l'abandó i maltracte animal, així com conscienciar sobre l'adopció, destacant els beneficis emocionals que aporta la companyia d'un gos en famílies amb xiquets.
També, s’ha pogut disfrutar d’una maravellosa exhibició d’agility de la má del Club d’Agility Terra i Mar. El Agility és un esport en el qual gos i el guia se sincronitzen per a recórrer una sèrie d'obstacles en el menor temps possible i sense penalitzacions. A més a més, han fet un gran demostració d’exercicis d’obediència amb els diferents gossos.

Tot allò recaptat ha estat destinat a les diferents protectores que han assistit. Aquesta jornada de caràcter festiu, que aposta per l'activitat física i la cura de les mascotes, compta amb el suport i la col·laboració d'una àmplia selecció de comerços i empreses locals. Esta col·laboració posa de manifest el compromís de la comunitat empresarial de proximitat de La Vall d’Uixó amb el benestar animal i la promoció d'activitats saludables per a tota la família en el municipi.