Cursa 5k de la falla Ja Estem Tots

La cursa 5k de la falla Ja Estem Tots es consolida reunint vora 200 corredores i corredors

11/03/2024

Ambient festiu, avituallaments i la implicació de la gent de la falla son la clau per sumar cada any més participació.

La falla Ja Estem Tots ha tornat a organitzar, per tercer any, la cursa popular fallera de la localitat. Unes 400 persones, entre participants, voluntàries i espectadors es van reunir als voltants de la plaça del Circ per a viure de primera mà l’esdeveniment esportiu.

A les 8.00 del matí l’ambient ja començava a escalfar-se amb l’arribada de les voluntàries i voluntaris que cada any son peça clau per al bon desenvolupament de la carrera. Amb soroll de les tanques, les taules plenes per preparar l’avituallament i els primers passos dels corredors, es donava pas a l’entrega de dorsals i les primeres notes musicals.

“Heu de tindre en compte que ací la gent ve a passar-ho bé així que és importantíssim animar a cada corredor i corredora, més enllà de vetllar per la seua seguretat”. Així obrien Mar Arzo i Judith Alcaina la reunió de coordinació amb les 68 persones que formaven l’equip de voluntàries i voluntaris. Amb tots ells distribuïts pels punts, Francisco Domínguez, l’speaker d’enguany, ens donava el tret d’eixida.

Un recorregut “dur i exigent” on “s’ha de controlar molt la intensitat i el ritme” ens comentava una de les participants. Amb un temps de 17:25 i de 20:43 arribaven a meta José Ramón Pascual i Bel Sánchez-Pascuala, respectivament. Amb l’arribada dels últims corredors i corredores, i l’avituallament va començar l’entrega de premis, que va concloure amb les medalles d’or de la falla, que en esta ocasió van recaure en Andrea Castillo i Josep Gómez.